Hesabınıza giriş yaptıktan sonra profilinizdeki "Paketim" sayfasına giderek "Aboneliği Yönet / Kapat" adımlarını takip edebilir ve otomatik yenilemeyi kapatabilirsiniz.
İptal işlemi sonrasında, satın aldığınız dönemin bitiş tarihine kadar mevcut paket haklarınızı ve sanatçı profilinizi eksiksiz kullanmaya devam edersiniz. Dönem sonunda ise kartınızdan herhangi bir yenileme ücreti alınmaz.